Totem Lightning

A Totem Lightning online játékgépben az a cél, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a 40 nyerővonal valamelyikére. Ha ez megtörténik, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyereményünk, mely a tét több százszorosa is lehet szerencsés esetben. A játékban az izgalmakat és nem mellesleg a nyerési esélyt is növelik a speciális szimbólumok.

Totem Lightning

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig 40 aktív vonallal játszunk. A tét meghatározása viszont rajtunk áll, ezt a Total Stake részen lehet megtenni, a plusz és mínusz gombok segítségével. Az így beállított összeg lesz az, amit egy pörgetés során kockáztatunk. A játék indítása a jobb alsó sarokban található környíllal történik.

Automata mód

Ha nagy tételben kívánunk játszani, vagy épp bónuszt kell pörgetnünk, akkor nagyon jól jön az Automata mód. Ez lehetővé teszi, hogy a játék önmagától működjön, tehát nem kell minden egyes pörgetést nekünk elindítani. Beállítható a pörgetések száma mellett egy veszteség limit is, aminek az elérésénél az automata mód megállását szeretnénk.

Totem Lightning Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Totem Lightning

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató