Britain`s Got Talent

A Britain’s Got Talent egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ami a népszerű angliai valóságshowt jeleníti meg a játékosok számára. A nyerőszimbólumok mellett természetesen ez a játék is rendelkezik speciálisakkal, melyek extra nyereményeket, vagy akár ingyenes pörgetéseket eredményezhetnek. A feltett tétünknek a több ezerszeresét is megnyerhetjük, érdemes tehát egy próbát tenni vele!

Britain's Got Talent

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Amennyiben megvagyunk a tét beállításával, akkor a Play-re klikkelve elindul a játék. Három azonos szimbólumra van szükség a nyereményhez. Lehetőség van automata játékra, az Autoplay segítségével. Ekkor 5, 10, 15, 20 és 25 pörgetés kezdődik, aminél semmi teendők nincs.

Speciális szimbólumok

A wild szimbólum ennél a játéknál a brit zászló, ami bármilyen szimbólumot helyettesít, kivéve a speciálisakat. Az átlagos wildoktól eltérően ez önmagában is nyerő alakzat, annyira, hogy 5 egyforma esetén a sortét 10000-szeresét nyerhetjük meg. További speciális alakzat a Bonus feliratú mező, ami egy bónuszjátékot indít el, illetve ide sorolandó az ingyenes pörgetéseket érő Free Spins is.

Nyerővonalak

Britain's Got Talent Nyerővonalak

Élő show bónuszkör

Ha az első, harmadik és ötödik tárcsán is megjelenik a Bonus szimbólum, akkor a Live Show bónuszjáték aktiválódik. A játék megidézi az énekes valóságshowt, hiszen műfajt kell választani: zenés szereplés, tánc és újdonság. Ezután egy videó lesz látható a szereplésről és minél jobban tapsol a közönség, annál magasabb szorzót lehet elérni. Három szakasza van a bónuszkörnek: selejtező, elődöntő és döntő. Az elérhető szorzók 7-től kezdődnek és akár 1000-ig is elmehetnek.

Kifizetési táblázat

Britain's Got Talent Kifizetés


A következő kaszinóknál elérhető a Britain`s Got Talent

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató