EggOMatic

Az EggOMatic egy 5 tárcsás és 20 nyerővonalas játék, melyben robot madarak vicces és aranyos világába jutunk. A játék célja, hogy azonos szimbólumokat kapjunk a pörgetés végén, a baloldali tárcsától kezdődően. Tovább növelik az izgalmakat, a játék extra funkciói, mint például EggOMatic és Szállítószalag minijáték.

EggOMatic

Játék menete

Pörgetés előtt be kell állítani a tétet, az Érme érték és Szint módosításával. A nyerővonalak száma fix, tehát mindig 20 sorral játszunk. Szintenként 20 érmét rakunk fel, minden sorra egy érmét. Összesen 10 szint érhető el. Az Érme értéke 1 centtől egészen 2 dollárig módosítható. Ha például 8-as szintet adunk meg, 25 centes érmével, akkor a forgatás során a tét 40 dollár lesz. A játék indítása a környíllal történik. Automata játékmód is elérhető, melynél 10, de akár 1000 forgatás is lemegy, az aktív részvételünk nélkül. A Max tét is elindítja a tárcsák forgását, aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten.

Extra funkciók

Az EggOMatic tojásokat ad ki, melyekből többféle speciális van: Spreading Wild, Ingyenes pörgetések, Érmenyeremény és Meglepetés. Mindegyik különböző nyereményt ad, például a Spreading Wild az összes mellette és felette található jelet Wild szimbólummá alakítja, mely minden mást helyettesít.

Nyerővonalak

EggOMatic Kifizetési táblázat

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a EggOMatic

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató