Kong

A Kong egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép! Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően a King Kong című film elevenedik meg előttünk Adrian Brody-val és Jack Blackkel. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

kong

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bettel az egyes nyerővonalakra feltett pénzt határozhatjuk meg. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve indulhat a pörgetés.

Kifizetési táblázat

kong-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál King Kong, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást, így létrehozva nyerő kombinációkat. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon kettő vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzót kapjuk utána. A szórást a King Kong felirat jelképezi. Ebből hármat, vagy annál többet kiforgatva a teljes tét szorzódik fel, a kifizetési táblázat szerint. Nem kell nyerővonalon lenniük. Amennyiben három, vagy annál több szerepel a tárcsákon a forgatás után, akkor a nagyváros mód elindul.

Dzsungel és nagyváros mód

Alapjáraton dzsungel módban indul el a játék, de a szórásokkal át lehet jutni a nagyvárosba. A szimbólumok változnak a két különböző részen, de a nyereményszorzók ugyanazok. Abban is különböznek, hogy az ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket adó bónuszjátékok mások a két helyen.

Nyerővonalak

kong-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Kong

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató