Warlords - Crystals of Power

A Warlords egy 30 nyerővonalas új generációs játékgép, legalábbis ami a grafikát és kezelőfelület illeti. Remek látványvilág, amihez a hanghatások is passzolnak, összességében így lesz igazán hangulatos és modern ez a játékgép, melyben a cél viszont régimódi: azonos szimbólumokat kell kipörgetni a nyerővonalakra!

Warlords Crystals of Power

Játék menete

Teljesen magyar nyelvű felület segíti a dolgukat a játék során. Első lépésként érdemes a tétet beállítani a kívánt értékre. A tét megadása után nincs más hátra, mint a pörgetés, a középen található környíl segítségével. Ezt a Szint és az Érme értékének a módosításával tehetjük meg, melyeket a játék alján találunk. A nyerő kombinációknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük és nyerővonalanként csak a legnagyobb nyereményt fizetik ki. Van lehetőség automata játékra, melynél a tárcsák maguktól pörögnek, a játékos részvétele nélkül, előre beállított paraméterek szerint. A Max. tét pedig ahogy a neve is mutatja, maximálisra növeli a Szintet.

Speciális karakterek

A játékban vannak Scatter szimbólumok, összesen három is. Mindegyikhez kapcsolódik egy Free Spin, tehát ingyenes játék. A kék minimum kilenc pörgetést ad, a zöld minimum hetet, míg a piros legalább ötöt, mindemellett van mindegyiknek egy extrája is, például a piros Sticky Wild jellé változik.

Warlords Crystals of Power Nyerősorok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Warlords - Crystals of Power

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató