Taco Brothers Saving Christmas

Diaz kapitány tönkre akarja tenni Santa Maria lakóinak karácsonyát, de a Taco testvérek a mi segítségünkkel ezt most megakadályozzák! A mexikói hangulatú játékban összesen 243 nyerési mód van, melyek mindegyike a baloldali tárcsától fizet! Új típusú játékgép, melyben tétnövelési stratégiák közül is választhatunk!

taco brothers saving christmas

Játék menete

Magyar nyelvű felület és súgó fogad minket a játékban, de a tétet azért nem biztos, hogy kiszúrja mindenki elsőre. A két zsetonoszlop és plusz jelnél lehet beállítani a tétet, előre meghatározott összegek között választva. Itt van lehetőségünk fogadási stratégiát is választani, például a Leveller esetében az történik, hogy két szinttel növeli a tétet öt egymást követő vesztésnél, majd nyerés után visszaáll.

Speciális karakterek

Több speciális szimbólum is van a játékban, melyek növelik a nyerési esélyeinket. A Wild minden mást helyettesít, kivéve a Széfet és a Taco Brothers Wildot, melyek szintén speciálisak. A széf egy Wild Escape, melyből hármat kapta ingyenek köröket lehet nyerni. A Taco Brothers Wild újrapörgetést eredményez széf szimbólumok reményében.

taco brothers saving christmas - kifizetesi tablaz


A következő kaszinóknál elérhető a Taco Brothers Saving Christmas

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató