Spinata Grande

A Spinata Grande egy 5 tárcsás és 40 nyerővonalas játékgép, melynél azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Az alap kifizetések mellett extra nyeremények is bővítik a lehetőségeinket, melyekkel például ingyenes pörgetéseket szerezhetünk!

Spinata Grande

Játék menete

Pörgetés előtt a tétet kell meghatározni, amihez a Szintet és az Érme értékét kell módosítani a nyilakkal. Szintenként 20 érmét rakunk fel, és összesen 10 szint érhető el. Az érme értéke minimum 1 cent, maximum pedig 2 dollár lehet. Nézzünk egy egyszerű esetet: 5-ös szinten 1 dolláros érmét választunk. Az 5-ös szinten 100 érmét teszünk fel, mivel 5*20=100, és ez még szorzódik az érmeértékkel, ami 1 dollár. Tehát a teljes tét 100 dollár lesz.

A tétek beállítása után, a játék megkezdéséhez a nyilakra kell kattintani. Elérhető automata játék is, melynél előre megadhatjuk, hogy mennyi pörgetés menjen le. Ez lehet 10, vagy akár 1000 pörgetés is! A Max. tét választva a játék aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten indul el. Az extra funkciókról leírást az i betűre, tehát az infóra kattintva tudhatunk meg.

Nyerővonalak

Spinata Grande Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Spinata Grande

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató