Boom Brothers

Robbanékony kalandvilágba viszi el játékosait a Boom Brothers, ami több extra nyerési funkcióval is rendelkező nyerőgép. Összesen 20 nyerővonalas, 5 forgó tárcsával. A játék célja, hogy azonos szimbólumokat forgassunk ki a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően.

Boom Brothers

Játék menete

Első lépésben a nyerővonalakat kell kiválasztani, hogy melyek lesznek aktívak a játék során. Ezt a Vonalak alatti nyilakkal lehet megtenni, 1-től egészen 20-ig módosítva a sorok számát. Emellett a Szintet és az Érme értékét kell megadni. Összesen 5 szint érhető el, minden szinttel egy-egy érmét rakunk az aktív sorokra. Ha például az 1-es szinten mind a 20 vonal aktív, akkor 20 érmével játszunk. Az Érme értéke egy centtől akár 2 dollárig is növelhető. A forgatás, tehát a játék megkezdése a környíllal történik.

Automata játék és Max tét

A játékban található 5 tárcsa automata módon is elindítható. Az Automata játéknál megadhatjuk, hogy mennyi forgatás menjen le a beállított tétszint mellett, illetve olyan extra lehetőségek is vannak, mint például hogy mekkora nyeremény esetén álljon le a tárcsák automatikus forgatása. A Max. tét is elindítja a tárcsákat, de ezzel érdemes vigyázni, mert az éppen aktuális érmeérték mellett, maximális sorszámot és tétszintet aktiválva kezdi meg a játékot.

Nyerővonalak

Boom Brothers Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Boom Brothers

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató