Zhao Cai Jin Bao

A Zhao Cai Jin Bao egy 9 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is a találhatóak a tárcsákon, melyek extra képességgel bírnak!

Zhao Cai Jin Bao

Játék menete

A Lines alatti plusz és mínusz gombokkal kell beállítani azt, hogy hány nyerővonalat aktiválunk a pörgetéshez. Mivel 9 vonalas a játék, ezért 1-től 9-ig módosítható. Mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 50 centes sortétet állítunk be 9 vonalra, ekkor a teljes tét 4.5 dollár lesz. A Bet Max az összes vonalat kiválasztja és a játékot automatikusan el is indítja. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével.

Pörgetés

Amennyiben nem a Bet Maxot és Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. Ez alatt egy Turbo Mode feliratot láthatunk, mellyel az animációkat deaktiválhatjuk, a gyorsabb forgatás érdekében. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen olvashatunk bővebben.

Kifizetési táblázat

Zhao Cai Jin Bao Kifizetés

Nyerővonalak

Zhao Cai Jin Bao Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Zhao Cai Jin Bao

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató