Tiny Terrors

Vicces szörnyekkel teli nyerőgép a Tiny Terrors, melyben a megszokott célt próbáljuk elérni: azonos szimbólumokat kiforgatni a nyerősorok valamelyikére. Legalább három azonosra van szükség a kifizetés eléréséhez. Nem csak az izgalmat, hanem a nyereményt is növelhetik a speciális szimbólumok, melyek egyedi tulajdonsággal rendelkeznek!

Tiny Terrors

Játék menete

A bet részen lehet a tétet beállítani, a plusz és mínusz gombok segítségével. Ebben az alsó sorban megtekinthetjük még az aktuális egyenlegünk, illetve ha szerencsésen pörgetünk, akkor a nyereményünk is itt jelenik meg. A játék indítása a tárcsák alatt található környíllal történik. Emellett az automata mód is megjelenik, a nagy tételben játszók legnagyobb örömére.

Wild szimbólum

A nyerő kombinációk része lehet a wild szimbólum, mely minden mást helyettesítő joker. Egyedül speciális társait nem tudja pótolni, de azokon kívül mindent. Háromféle is van belőle, melyek mindegyik egyedi módon használja a joker funkcióját. Ez a három még nevet is kapó szörny wild: Alexpander, Spready és Multina.

Tiny Terrors Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Tiny Terrors

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató