Blender Blast

Tengerparton játszódik a Blender Blast, laza és könnyed hangulatot megteremtve a játékosoknak. A nyerőgép egy 5x5-ös szimbólum mezőn játszódik, ahol azonosak kiforgatása a cél. Az alap szimbólumokon felül vannak speciálisak is, melyek extra lehetőségeket biztosítanak, mint például ingyenes, tehát tét nélküli pörgetések.

Blender Blast

Játék menete

A Bet részen lehet beállítani a tétet, amit egy forgatás során kockáztatunk. Ebben nyújt segítséget a plusz és mínusz gomb, amikkel módosítható az összeg. A játék indítása a zöld környíllal történik, ekkor a játékmező kiürül, és 25 szimbólum zuhan le. Van automata mód is, ennél nem csak az autokörök számát lehet megadni, hanem hogy milyen nyerő, vagy épp vesztő limitek esetén álljon le az automata mód.

Speciális szimbólumok

A csillag extra nyereményszorzó, a teljes összeget szorozza fel. A sárga szívek ingyenes pörgetéseket adnak, míg a fagyik wildként, tehát minden mást helyettesítő jokerként működnek. Lehet gyűjteni betűket, a Blast felirathoz, ami ha összejön, ingyenes pörgetések következnek.

Blender Blast Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Blender Blast

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató