Mr. Cashback

A Mr. Cashback egy 15 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, melynél azonos szimbólumok kiforgatása a cél. Minden nyerő kombinációknak meghatározott szorzója van, melyek a kifizetési táblázatban szerepelnek. Vannak speciális karakterek is, amik ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket eredményeznek.

mr-cashback

Játék menete

A Lines gombbal állíthatjuk be a nyerővonalak számát, tehát 1-től 15-ig módosítható. Mellette van a Bet per line, amivel a vonaltétet határozhatjuk meg. Ezzel lényegében a sorokra feltett érmék számát módosítjuk, melyek értékét az Info felett lehet kiválasztani. A Bet Max az összes vonalat aktiválja az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék! Amennyiben nem ezt választottuk, akkor a Spinnel kezdődhet a tárcsák forgatása. Az Auto Start feletti plusz/mínuszokkal az automata játékmód pörgetéseinek számát állíthatjuk be.

Kifizetési táblázat

mr-cashback-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál egy szivarozó férfi, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást, így létrehozva nyerő kombinációkat. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon három vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzót kapjuk meg. A szórást a Mr Cash Back felirat jelképezi. Ebből hármat, vagy annál többet kiforgatva a teljes tét szorzódik fel, a kifizetési táblázat szerint. Nem kell nyerővonalon lenniük. Amennyiben három, vagy annál több szerepel a tárcsákon a forgatás után, akkor ingyenes játékok kezdődnek.

Mr. Cashback mód

A Mr. Cashback mód ingyenes játékoknál nem érhető el, csak a főjátékban. Számol minden nem nyertes pörgetést és ha egy aktív nyerővonal nem nyer ötven pörgetés után sem, akkor a vonaltét 50-szeresét fizeti.

Nyerővonalak

mr-cashback-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Mr. Cashback

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató