Fat Rabbit

A Fat Rabbit egy 50 nyerővonalas és 5 tárcsás játékgép, melyben 5 sorra érkeznek a szimbólumok. Azonos alakzatok gyűjtése esetén érünk el kifizetést, ha pontosan érdekel mennyit, akkor az információs részen a kifizetési táblázatban megtalálható. Vicces hangulat, nyulak és répák, illetve nagy nyeremények!

Fat Rabbit

Játék menete

A total bet mellett lévő felfelé mutató nyílra kattintva felugrik a tétek listája. Ez az a pénzmennyiség, amit egyetlen forgatás során levonnak a számlánkról. A játék indítása a környíllal történik, ami mellett megtalálható az automata mód is. Ez a nagy tételben játszók, vagy a bónuszt pörgetőknek fontos alapkellék, hiszen előre beállított mennyiségű játékkör fut le, az aktív részvételünk nélkül.

Nyúl szimbólum

Az alap szimbólumokból egyformákat kell gyűjteni, de ezek mellett vannak speciálisak is, melyek egyedi tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen például a nyúl szimbólum, ami tulajdonképpen egy wild, tehát minden mást helyettesítő alakzat. Ha nyerő kombináció része, akkor a kifizetés úgy alakul, ahogy a táblázatban látható.

Fat Rabbit Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Fat Rabbit

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató