Lucky Angler - A Snowy Catch

A Lucky Angler egy magyar nyelvű felülettel rendelkező játék, melyben 15 nyerővonalon játszhatunk. Ezek a vonalak nem változtathatóak ugyan, de emellett számos opcióval személyre szabhatjuk a játékot, és akár automata módban is elindíthatjuk! Tovább növelik az izgalmat az ingyenes pörgetések és a Sticky Wild funkció!

Lucky Angler

Nyeremény két irányban

A 15 nyerővonal nem módosítható, viszont ennek duplájával játszunk, mert a Lucky Angler az oda-vissza fizetős játékot sorát erősíti! A kifizetés feltétele, hogy azonos szimbólumokat kapjunk a nyerővonalakra, a baloldali, vagy jobboldali tárcsától kezdődően. Utóbbi esetén nyilván visszafelé. Ez a kis trükk megduplázza a nyerővonalak számát, és érdekesebbé teszi!

Játék menete

Pörgetés előtt a tétet kell beállítani. Minden szinten 30 érmét rakunk fel, minden sorra kettőt, köszönhetően a visszafelé történő kifizetésnek. Összesen 10 szint érhető el, melyet tetszés szerint módosíthatunk. Az Érme értéke gombbal értelemszerűen az érmék értékét adjuk meg. Maximálisan 1 dollárig növelhető. Nézzünk egy egyszerű esetet: 5-ös szinten játszunk, 10 centes érmével. Ekkor a teljes tét egy forgatás során 15 dollár lesz.

Lucky Angler Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Lucky Angler - A Snowy Catch

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató