Thunderfist

A Thunderfist a kombinációs nyerőgépek sorát erősíti, összesen 243 nyerési lehetőséggel kecsegtet! A játékban találhatunk halmozott Wildokat, és ingyenes pörgetéseket is, akár 5-szörös véletlenszerű nyereményszorzóval! Teljesen magyar nyelvű felülettel és súgóval rendelkezik a nyerőgép!

Thunderfist

Játék menete

Kombinációs nyerőgép, tehát nyerővonalak nincsenek. Forgatás előtt be kell állítani a Szintet és az Érme értékét. Maximálisan 1 dolláros érmével játszhatunk, illetve szintekből összesen 10 érhető el. Nézzünk egy egyszerű esetet: 4-es szintet adunk meg, 1 dolláros érmével. Ekkor a teljes tét egy forgatás során 100 dollár lesz. A tét alatti mező az összes érme számát mutatja, ez szorzódik fel az érmeértékkel.

Játékmódok

A játék elindítható az Automata játékkal és a Max. téttel is. Az automata mód, ahogy a neve is mutatja, a játékos részvétele nélküli pörgetést jelenti. Ekkor előre beállítható, hogy mennyi pörgetés menjen le, illetve egyéb dolgok is, mint például milyen nyeremény esetén álljon le az automata mód. A Max. tét aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten indítja el a tárcsákat.

Thunderfist Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Thunderfist

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató