The Three Musketeers

A Three Musketeers egy 50 vonalas nyerőgép, a népszerű muskétásokhoz kapcsolódó szimbólumokkal. A játék célja, hogy az öt tárcsára egyforma szimbólumokat forgassunk ki. Minden nyerő kombinációt megtalálunk a kifizetési táblában, amely azt mutatja, hogy a sortétet mekkora szorzóval többszörözik kifizetésnél. Speciális formák segítségével extra nyereményekhez és ingyenes pörgetésekhez lehet jutni!

The Three Musketeers

Játék menete

A Lines alatti plusz és mínusz gombokkal kell beállítani azt, hogy hány nyerővonalat aktiválunk a pörgetéshez. Mivel 50 vonalas a játék, ezért 1-től 50-ig módosítható. Mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 2 dolláros sortétet állítunk be 40 vonalra, ekkor a teljes tét 80 dollár lesz. A Bet Max az összes vonalat kiválasztja és a játékot automatikusan el is indítja. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem a Bet Maxot és Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. Ez alatt egy Turbo Mode feliratot láthatunk, mellyel az animációkat deaktiválhatjuk, a gyorsabb forgatás érdekében. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen olvashatunk bővebben.

Kifizetési táblázat

The Three Musketeers Kifizetés

Nyerővonalak

The Three Musketeers Nyerővonal


A következő kaszinóknál elérhető a The Three Musketeers

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató