Flowers

A Flowers a virágok világába kalauzol el minket, összesen 30 nyerősorral és 5 tárcsával. Magyar nyelvű felület és infó fogad minket vidám hangulattal. Egyforma szimbólumok forgatása a cél, a baloldali tárcsától kezdődően. Emellett speciális karakterek is növelik az izgalmakat!

Flowers

Játék menete

A játék indítása a középen található környíllal történik, de előtte érdemes a tétet beállítani. A nyerővonalak száma mindig 30, amiket az Infó részen is meg lehet nézni, vagy akár a tárcsák melletti számokra húzva az egeret is látszanak. A Szint és Érme értéke határozza meg a tétet, amit egy kör során felteszünk. Összesen 5 szint érhető el, illetve az érme maximális értéke 1 dollár lehet.

Wild és Free Spin

A Wild jel a Free Spin és Double kivételével minden mást helyettesít, így létrehozva nyerő kombinációt. A Free Spin jel ingyenes köröket ad, ha legalább négyet kapunk belőle, de már három esetén is kapunk extra nyereményt, hiszen ekkor a tét megszorzódik kettővel.

Flowers Nyerősorok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Flowers

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató