Többsoros nyerőgépek

A többsoros nyerőgépek modern grafikával és egyedi tematikával várják a játékosokat. Sok esetben például egy-egy hollywoodi film köré épülnek és a főhősök arcképei szerepelnek a tárcsákon, melyekből általában öt van. A többsoros gépeknél már nem csak az egyenes vonalakra, hanem akár törtvonalakra is tehetünk fel pénzt, így összesen akár 40-50 nyerővonalunk is lehet. Az alábbi képen például a The Invisible Man nyerőgép 20 darab nyerővonala látható.

Többsoros nyerőgép - Invisible Man

Miután beállítottuk hogy mennyi vonallal játszunk, illetve meghatároztuk a vonalankénti tétet a Pörgetés (Spin) gombra kattintva elkezdenek forogni a tárcsák, majd rövid időn belül megállnak. A játék célja, hogy a szimbólumok nyerő kombinációját forgassuk ki, melyeket minden esetben megtalálunk a súgó részlegben. Vannak kiemelt szimbólumok, melyek vagy jokerként szolgálnak, vagy egyedi nyereményt biztosítanak, mint például ingyenes pörgetések.

Fontos megjegyezni, hogy az egyes nyerővonalakra elhelyezett tétet (érmét) szorozzák kifizetéskor és nem a teljes tétet! Tehát a kettő nem ugyanaz, hiszen a teljes tét az aktuális játékban feltett összes pénzünket jelenti, nem a vonalankénti tétet. A kifizetési táblában szereplő szorzók tehát az érme értékére vonatkoznak és ha több nyerő sorunk van, akkor ezen szorzatok összeadódnak.