Wild Gambler

A Wild Gambler egy 20 vonalas és 3 tárcsás nyerőgép. Zebrák, flamingók és oroszlánok révén egy igazi szafarin érezhetjük magunkat. Mint minden nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Öt orrszarvú esetén például a feltett tét 800-szorosa nyerhető meg!

Wild Gambler

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, azt viszont be kell állítani, hogy az egyes sorokra mennyi pénzt teszünk fel. Ezt a Line Stake résznél lehet megtenni, a plusz/mínusz gombokkal. Amennyiben az áltagos játékmódot választjuk, akkor a tét beállítása után a Spinre (pörgetésre) kattintva, elindulnak a kerekek. Azonos szimbólumokra van szükség, amelyek balról jobbra haladva három, négy vagy öt egyforma szimbólumból álló vonalat alkotnak.

Kifizetési táblázat

Wild Gambler Kifizetés

Zárolás és pörgetés

Az átlagos pörgetésen kívül ennél a játéknál létezik egy másik mód is. A Zárolás és pörgetés (Lock & Spin) lényege, hogy megtartja a Wild szimbólumokat a kerekeken és csak a többi változik. A Wild jokerként működik, tehát minden más szimbólumot helyettesít. Amikor ezt a játékmódot választjuk, megnövekedik az össztét, mely a Lock & Spin feletti Stake mezőben lesz látható.

Nyerővonalak

Wild Gambler Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Wild Gambler

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató