Dracula

Dracula halott és élvezi! Ezt a játékot a vérszívó grófnak szentelték, ennek köszönhetően maga Dracula, és a hozzá köthető képek jelennek meg, mint például denevérek. A nyeremény eléréséhez azonos szimbólumokat kell pörgetni a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. A kifizetési lehetőségeket bővítik a különböző extra funkciók!

Dracula

Játék menete

A nyerőgép 5 tárcsát és 40 nyerővonalat tartalmaz. A 40 vonal nem módosítható, tehát fixen aktív mindegyik, minden egyes pörgetésnél. A tét mértékét viszont meg kell adni! Ezt az Érme érték és Szint segítségével lehet megtenni. Például 3-as szinten 25 centes érmeérték mellett, a pörgetés során a tét 15 dollár lesz! A játék indítása, tehát a pörgetés, a környíllal történik. Természetesen van Automata mód, melynél a tárcsák automatikusan elindulnak, az előre megadott ismétlésszám erejéig, illetve van még Max tét, mely azonnal elindítja a játékot, aktuális érmeérték mellett, maximális téttel.

Extra funkciók

A Wild szimbólum a kettes, hármas és négyes tárcsákon jelenik meg, és minden mást helyettesít. Van még egy halmozódó Wild is, mely a hármas tárcsán található, az ingyenes pörgetések során. Ez utóbbi akkor aktiválódik, amikor egy teljes alakos Draculát, vagy Lady-t forgatunk ki. Mindezek mellett van még Denevér funkció, mely véletlenszerűen aktiválódik. Ekkor denevérek repülnek be a játékba, és szállnak le a tárcsákra.

Nyerővonalak

Dracula Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Dracula

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató