Innocence or Temptation

Az Innocence or Temtation egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, amely nem kisebb témára épít, mint a menny és pokol közötti ellentét. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, de emellett a speciális alakzatoknak köszönhetően ingyenes pörgetések és extra nyeremények is elérhetőek!

innocence-or-temptation

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, mindig 20-at játszunk meg. Az alsó sorban a Change Stake résznél, a plusz és mínusz gombokkal lehet beállítani a teljes tétet, aminek huszada lesz a sortét. Láthatunk felül egy csúszkát, aminek egyik végén More Wins felirat szerepel, míg a másik oldalára Bigger Wins-t írtak. Ezt kedvünkre változtathatjuk, balra húzva gyakoribb nyeremények, míg jobbra húzva nagyobb kifizetések lehetségesek. Mindezek után nincs más hátra, mint a tárcsák forgatása a Spinre kattintva!

Kifizetési táblázat

innocence-tablazat

Wild és ingyenes pörgetések

Ez a játék két wildot, azaz mindent helyettesítő jokert tartalmaz: az egyik egy angyal, a másik pedig egy ördög. Speciális szerepük mellett, nyerővonalon megjelenve a kifizetési táblázatban szereplő szorzókat lehet megszerezni utánuk. Amikor egyszerre jelenik meg a kettes, hármas és négyes tárcsán az angyal jelét és egy vasvillát tartalmazó szimbólum, akkor ingyenes pörgetések váltanak ki.

Nyerővonalak

innocence-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Innocence or Temptation

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató