Spina Colada

Igazi tengerparti hangulatot hoz nekünk a Spina Colada nyerőgép, mely egy öt oszlopos és három soros játék. Összesen 25 nyerővonal van, melyek azonos szimbólumokat kell pörgetni. Az alap szimbólumokon túl vannak speciálisak is, melyek tovább növelik a kifizetési lehetőségeket és az izgalmakat!

Spina Colada

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, viszont a tét meghatározása a mi feladatunk. Ehhez az érme értékét kell beállítani a plusz és mínusz gombok segítségével. A teljes tétet, tehát amit egy forgatás során kockázatunk a pénz tét részen láthatjuk. A játék indítása a környíllal történik, ami mellett megtalálható az automatikus mód is. Ennél előre meghatározott mennyiségű pörgetés megy le, a mi aktív részvételünk nélkül.

Speciális lehetőségek

A funkciós kupakokat lehet gyűjteni, amiknek éppen aktuális számát a tárcsák mellett lehet látni. Ezek véletlenszerűen jelennek meg és szabad forgatást adnak. Emellett van még második esély funkció is, illetve extra wildok és biztos nyereményszorzók. Ezek mindegyike szintén a tárcsák mellett követhető.

Spina Colada Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Spina Colada

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató