South Park: Reel Chaos

A népszerű rajzfilm, a South Park elevenedik meg ebben a játékban. A tárcsákon a sorozat szereplői jelennek meg, miközben az a cél, hogy azonos szimbólumokat forgassunk ki, a nyerővonalak valamelyikére. Tovább növelik az izgalmat és a nyereményt, a különböző extra funkciók!

South Park Reel Chaos

Játék menete

Mielőtt pörgetésbe kezdenénk, a tétet kell meghatározni. A nyerővonalak száma fixen 20, ez tehát nem módosítható. Viszont a Szintet és az Érme értékét be kell állítani. Minden vonal aktív, ezért minden szinten 20 érmét küldünk játékba. Összesen 10 szint elérhető, míg az Érme értéke 1 dollárig növelhető. Például 4-es szinten, 10 centes érmével a teljes tét 8 dollár lesz. A játék indítása a környíllal történik. Van lehetőség automata módra is, illetve a Max tét is elkezdi pörgetni a tárcsákat, aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten.

A tétek beállítása után, a játék megkezdéséhez a nyilakra kell kattintani. Elérhető automata játék is, melynél előre megadhatjuk, hogy mennyi pörgetés menjen le. Ez lehet 10, vagy akár 1000 pörgetés is! A Max. tét választva a játék aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten indul el. Az extra funkciókról leírást az i betűre, tehát az infóra kattintva tudhatunk meg.

Karakterszimbólumok

South Park Reel Chaos Karakter szimbólumok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.