Vikingmania

A Vikingmania egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok pörgetése a cél. Amennyiben ez sikerül a nyerővonalak egyikére, akkor a kifizetési táblázat szerinti nyereményszorzóval többszörözik a vonaltétet. Egyszerre több sor is lehet nyerő, ekkor ezek összeadódnak és így jön ki a teljes profit.

Vikingmania

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés. Az átlagos szimbólumokból három egyformára van szükség, míg a speciálisakból már kettő is elegendő az extra nyereményekhez.

Kifizetési táblázat

Vikingmania Kifizetés

Speciális szimbólumok

A wild ennél a játéknál egy sárga szakállú viking. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsákon fordulhat elő. Helyettesít minden más szimbólumot, kivéve a speciálisakat, így kialakítva nyerő kombinációkat. A szórást egy térkép jelképezi, mely önmagában is nyerő alakzat, tehát ha kettő, vagy több van belőle, akkor a tét többszörösét fizetik. Ezen felül ingyenes pörgetéseket indítanak, amennyiben legalább hármat kapunk. A harmadik speciális alakzat a nagy kalapács, ami egy bónuszjátékot aktivál.

Nyerővonalak

Vikingmania Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Vikingmania

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató