Rocky

A Rocky egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép! Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően a Rocky című film elevenedik meg előttünk Sylvester Stallonéval. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

rocky

Játék menete

A Sorok gombbal állíthatjuk be a nyerővonalak számát, tehát 1-től 25-ig módosítható. Mellette van a Fogadás Soronként, aminél a vonaltétet határozhatjuk meg. Ezzel lényegében a sorokra feltett érmék számát módosítjuk, melyek értékét az Infó felett lehet kiválasztani. Mindezek után nincs más teendő, mint a Pörgetéssel elindítani a játékot, azonos szimbólumok reményében. A Max Fogadás megjátssza az összes sort az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék! Az Auto start feletti plusz/mínuszok segítségével automata játékmódot indíthatunk.

Kockáztatás

Nyerő sor esetén a Kockáztatás gomb aktívvá válik. Erre kattintva a megszerzett nyereményt lehet kockáztatni. A piros és fekete gomb között kell választani. Amennyiben nem akarunk hazárdírózni, a Begyűjtésre klikkeljünk.

Kifizetési táblázat

rocky-tablazat

Nyerősorok

rocky-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Rocky

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató