Double Dragons

Sárkányok és varázslatok egyedi világában nyerhetünk a Double Dragons játékgép segítségével. A játék célja, hogy a 25 nyerővonal valamelyikére azonos szimbólumokat pörgessünk ki, melyeknek a baloldali tárcsától kell kezdődniük. A kifizetési táblázatot színesítik egyedi szimbólumok, melyekkel különleges funkciókat aktiválhatunk, vagy épp extra nyereményszorzót érhetünk el!

Double Dragons

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig 25 aktív vonallal játszunk. Az Érme érték módosításával tudjuk befolyásolni azt a pénzösszeget, amit egy pörgetés során aktiválunk. A játék indítása a középen található környíllal történik, ami mellett két másik gomb is a tárcsák pörgetését eredményezheti. A Bet max a tétet a legnagyobbra állítva, rögtön elindítja a tárcsákat, míg a másik az automata mód, melynél előre beállított számú pörgetés kezdődik.

Egyedi funkciók

Négy egymás utáni nyertes kör aktiválja a Double Dragons funkciót, míg a Kettős Sárkány funkció kettő Highstack Wildot ad. A sárkányfejek gyűjtése is kifizetődő lehet. Kilenc jégsárkányfej esetén öt Ice Free Sprintet kapunk, míg kilenc tűzsárkányfej öt darab Fire Free Sprinthez jutunk.

Double Dragons Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Double Dragons

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató