Holy Diver

Mesebeli világban találhatjuk magunkat, ha elindítjuk a Holy Diver nyerőgépet. A tárcsákon drágakövek jelennek meg, melyekből egyformákat kell gyűjteni a kifizetés eléréséhez. Ha ez megtörténik, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény. Vannak speciális lehetőség és szimbólumok is a játékban, növelve ezzel az izgalmat, illetve a nyerési esélyeinket is!

Holy Diver

Játék menete

A tét beállítása a Stake részen történik, a jobbra és balra mutató nyilak segítségével. Ennek az értéke centes nagyságrendtől egészen az eurós tétig terjedhet. A nyerővonalak száma nem módosítható, de egészen elképesztő a számuk. Összesen 586 971 féle módon lehet nyerő kombinációt kiforgatni! A játék a környíllal indítható el!

Speciális lehetőségek

A tárcsák alatt minden pörgetés után halad előre a katona, amivel mindenféle bónusz lehetőség adódik nekünk. Ezekről bővebben a játékleírásban olvashatunk. A speciális szimbólumok között van wild és ingyenes pörgetéseket adó free spin is. Ez utóbbi esetén tét nélküli körökhöz juthatunk, melyek során valódi nyereményeket érhetünk el!

Holy Diver Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Holy Diver

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató