Thief

A Thief egy teljesen magyar nyelvű felülettel rendelkező játékgép, melyben 5 forgó tárcsa van és 25 nyerővonal. Az alap nyerőkombinációknál a cél, hogy azonos karaktereket kapjunk a vonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Tovább növelik az izgalmakat az Adrenaline ingyenes pörgetések és a kibővülő Wildok!

Thief

Játék menete

A játék a tét beállításával kezdődik. Ehhez az Érme értékét és a Szintet kell meghatározni. Összesen 10 szint érhető el, minden egyes szinten plusz egy-egy érmét rakunk a sorokra. A 25 nyerővonal fix, tehát szintenként 25 érmével kell számolni. Az érmeérték maximum 1 dollárig növelhető. Nézzünk egy egyszerű esetet: 7-es tétszint, 1 dolláros érmeérték. Ekkora teljes tét 175 dollár lesz, amit egy pörgetés során felrakunk. A játék indítása a környíllal történik.

Extra szimbólumok

A kibővülő Wild szimbólumok csak a kettes, hármas és négyes tárcsákon jelennek meg, és automatikusan kiterjednek a teljes tárcsára, ha az egy tétsor nyereményt eredményez. A 3 szokásos Scatter jel, vagy bármely 3 vegyes szokásos Scatter és Adrenaline Scatter jel megjelenése a hármas, négyes és ötös tárcsán, aktivál 10 ingyenes pörgetést.

Nyerővonalak

Thief Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Thief

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató