Tornado: Farm Escape

A Tornado: Farm Escape egy 20 vonalas nyerőgép, amelynél tornádó közeledik egy farmhoz, nekünk pedig az állatoknak kell segítenünk a túlélésben. Természetesen a körítés mellett itt is az a cél, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalakra. Amennyiben ez sikerül, akkor a sortétet felszorozzák a kifizetési táblázatban található szorzókkal! Szerencsés esetben a feltett tétnek akár a 4500-szorosa is megnyerhető!

Tornado Farm Escape

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, tehát mindig 20-at játszunk meg. Az Érme értékét kell először meghatározni, a nyilak segítségével. Láthatunk még egy Szint feliratot is, ezzel lehet megadni, hogy mennyi érmét teszünk fel az egyes sorokra. Így alakul ki a vonaltét, amit azonos szimbólumok esetén, a Kifizetési táblázat szerint szoroznak fel. Tehát az ott szereplő szorzók erre vonatkoznak és nem a teljes tétre, ami a vonaltét 20-sorosa lesz.

Pörgetés

A tét beállítása után, amennyiben nem a Max. tétet, vagy az Automata játékot választottuk, akkor a körbe mutató nyilakkal indulhat a tárcsák pörgetése. Az Automata játéknál egy előre meghatározott számú pörgetés kezdődik, a mi beavatkozásunk nélkül. A Max. tétet választva, a beállított érmeérték mellett, a legmagasabb szinttel indul el a játék és fontos tudni, hogy automatikusan.

Kifizetési táblázat

Tornado Farm Escape Kifizetés

Speciális szimbólumok

A Wild feliratot tartalmazó televízió egy wild szimbólum, amely minden mást helyettesít, kivéve speciális társait, így kialakítva nyerő kombinációkat. A Hot és Cold, azaz felhőből mutató nyilak szintén speciális szimbólumok. Ezek aktiválják a tornádó funkciót, amennyiben a Hot az első, míg a Cold az utolsó tárcsán jelenik meg. Ha ez még nem lenne elég, van egy Storm funkció is, amely wild szimbólumokat generál.

Nyerővonalak

Tornado Farm Escape Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Tornado: Farm Escape

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató