Excalibur

Az Excalibur egy teljesen magyar nyelvű felülettel rendelkező játékgép, melyben 5 forgó tárcsa van és 20 nyerővonal. Az alap nyerőkombinációknál a cél, hogy azonos karaktereket kapjunk a vonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Tovább bővítik a nyerési lehetőségeinket az extra szimbólumok!

Excalibur

Játék menete

Első lépésben el kell dönteni, hogy mennyi nyerővonallal kívánunk játszani. Egytől egészen 20-ig növelhetjük a vonalak számát, ha a Nyerővonalra kattintunk. Minden egyes sorra egy érmét rakunk fel, ennek az értéke minimum 1 cent, maximum 1 dollár lehet. A tét harmadik összetevője a Tét szintje (1 és 4 közötti lehet). Például 4-es tétszinten, 15 nyerővonalat aktiválva, 50 centes érmeérték mellett, a teljes tét 30 dollár lesz. A középen található környíllal indíthatjuk el a tárcsákat!

Wild és Bónusz játék

A Wild szimbólum minden mást helyettesít, kivéve speciális társait. A Wild jelet tartalmazó tétvonal 2-szeres szorzóval fizet. A játékban bárhol megjelenő 3 vagy több Scatter szimbólum ingyenes pörgetéseket indít el, emellett pedig extra nyereményszorzót is adhat. A Golden Wild a 3. tárcsán jelenhet csak meg.

Kifizetési táblázat

Excalibur Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Excalibur

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató