Turning Totems

A Turning Totems egy 13 nyerővonalas játék, melyben 5 totem forog, mindegyiken 3-3 szimbólummal. A forgatás során ezek a totemek kezdenek el pörögni, és a célunk az, hogy azonos szimbólumokat kapjunk a forgatás végére. Ha ez megtörténik, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyereményünk!

Turning Totems

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, a tét beállítása viszont a mi feladatunk. Előre meghatározott tétösszegek közül kell választani a pörgetés előtt, amit az egyes zsetonra kattintva tehetünk meg. Van automata mód is, ennek segítségével előre meghatározott számú pörgetés megy le, az aktív részvételünk nélkül. Megadhatunk veszteség, illetve nyereség limitet is, amik esetén leáll az automatikus funkció.

Speciális szimbólumok

A Thunder Snake szimbólum a tárcsát, amelyre érkezik Thunder tárcsává változtatja a játékkör hátralévő részében. Ha a pörgetésben három vagy több Thunder tárcsa jelenik meg, akkor elindul a bónuszjáték. Ez nem más, mint egy 5 ingyenes körből álló játék, amely tehát nem kerül pénzbe, de közben nyerhetünk.

Turning Totems Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Turning Totems

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató