Break da Bank again

A Break da Bank again egy 9 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép. Képi világának és szimbólumainak köszönhetően azt érezhetjük, hogy egy bank kirámolására készülünk. Azonos Aranytömböket, rubinokat, vagy épp kitöltött csekkeket kell kiforgatni a nyerővonalakra. Speciális szimbólumok segítségével ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez lehet jutni!

Break da Bank again

Játék menete

A Credits mellett lehet az érme értékét meghatározni a mínusz és plusz gombokkal. Összesen 10 érmét küldhetünk játékba, a Select Coins segítségével kiválasztva. A Select Lines gombbal a nyerővonalak számát is módosíthatjuk, egytől egészen kilencig. Bet Max esetén az összes nyerővonal aktiválódik és automatikusan elindulnak a tárcsák. Amennyiben nem ezt választottuk, akkor a tétek beállítása után, a Spinnel kezdődhet a játék.

Speciális szimbólumok

A nyerőgépeknél a nyereményhez azonos szimbólumokat kell kiforgatni a nyerővonalak valamelyikére. Vannak speciális szimbólumok: Break da Bank Again felirat és egy szürke széf. Előbbi jokerként funkciónál, tehát speciális társán kívül minden más szimbólumot képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat. Három, vagy több szürke széf esetén pedig ingyenes pörgetéseket kapunk.

Kifizetési táblázat

Break da Bank again Kifizetési Táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Break da Bank again

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató