Five Star Power Reels

Nem igazán bonyolult a Five Star Power Reels játékgép, melynek nyolc forgó tárcsája van, gyümölcs szimbólumokkal. Nem vitték túlzásba a nyerősorok kialakítását, összesen 5 van, ami a játék sorát jelenti. Ezekre kell egyforma szimbólumokat kiforgatni, annyi könnyítéssel, hogy mindkét irányba fizet a játék.

Five Star Power Reels

Játék menete

A tét beállításához a plusz és mínusz gombokat kell használni, amikkel centes nagyságrendtől egészen az eurós tétig tudjuk növelni az összeget. A játék indítása a jobb alsó sarokban található környíllal történik, ekkor a tárcsák forgásba kezdenek. Nyertes kör végén van lehetőség kockáztatásra, ekkor választani kell egy elérni kívánt összeget, és el kell indítani a bónuszjátékot.

Automata és turbó mód

Ha nem érdekelnek az átvezető animációk, csak a pörgetés eredményére vagy kíváncsi, akkor kapcsold be a turbó módot a villámmal! Ha pedig sokat akarsz forgatni, mert épp mondjuk bónuszt próbálsz kiszedni, akkor az automata lesz a legjobb barátod. Ennek segítségével nagy mennyiségben pörgethetsz, anélkül, hogy bármit tenned kellene.

Five Star Power Reels Nyeremények


A következő kaszinóknál elérhető a Five Star Power Reels

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató