Sherlock Mystery

A Sherlock Mystery egy 20 vonalas nyerőgép, mely az 5 tárcsán található szimbólumokkal a népszerű nyomozó kalandjait tárja elénk. Láthatunk pisztolyt, vagy épp késeket, melyekből egyformákat kell kipörgetni a nyerővonalakra. Minden nyerő kombinációt megtekinthetünk a kifizetési táblázatban, amely azt mutatja meg, hogy a sortétet, mekkora szorzóval többszörözik kifizetésnél. A speciális alakzatok ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket jelentenek!

sherlock-mystery

Játék menete

A Lines alatti plusz és mínusz gombokkal kell beállítani azt, hogy hány nyerővonalat aktiválunk a pörgetéshez. Mivel 20 vonalas a játék, ezért 1-től 20-ig módosítható. Mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 1 dolláros sortétet állítunk be 20 vonalra, ekkor a teljes tét 20 dollár lesz. A Bet Max az összes vonalat kiválasztja és a játékot automatikusan el is indítja. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem a Bet Maxot és Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. Ez alatt egy Turbo Mode feliratot láthatunk, mellyel az animációkat deaktiválhatjuk, a gyorsabb forgatás érdekében. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen olvashatunk bővebben.

Kifizetési táblázat

sherlock-tablazat

Nyerővonalak

sherlock-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Sherlock Mystery

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató