Sabaton

A Sabaton egy öt tárcsás és tíz nyerővonalas játékgép, melyben azonos szimbólumok gyűjtése a cél. Ezeknek a kifizetést érő kombinációknak összefüggőnek kell lenniük, és a baloldali tárcsától kell kezdődniük. Minden nyerővonalon csak a legmagasabb nyeremény fizet! Magyar nyelvű a játék leírása és információs része, így minden kérdésünkre választ kaphatunk!

Sabaton

Játék menete

A tét kiválasztása a tárcsák alatti listából történik, amire itt rákattintunk, azt fogjuk kockáztatni egyetlen forgatás során. A plusz és mínusz gombokkal tudunk a listában haladni, a centes nagyságrendtől egészen az eurót tételekig. Van automata mód, ez a sárga környíl, aminél a tárcsák automatikusan forognak, a mi aktív részvételünk nélkül. A játék normál módon történő indítása a zöld környíl segítségével oldható meg.

Speciális lehetőségek

Véletlenszerűen kerül aktiválásra az Összekapcsolt tárcsák funkció. Ekkor két vagy három egymás melletti tárcsa kerül kiválasztásra és a szinkronizálás miatt ugyanazokat a szimbólumokat fogják megjeleníteni. Az utolsó hadállás is egy speciális funkció, véletlenszerűen kerül aktiválásra. Egy vagy két tárcsa jokerré válását hozza magával!

Sabaton Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Sabaton

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató