Lucky88

A Lucky88 egy 25 nyerővonalas nyerőgép, sok egyedi nyerő funkcióval. Az alap cél az, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalakra, a bal oldali tárcsától kezdődően. A kifizetés attól függően alakul, hogy három vagy épp több egyforma lesz a pörgetés után. Emellett a speciális szimbólumok tovább növelhetik az elérhető nyereményt.

Lucky88

Játék menete

Nagyon sok gombot láthatunk a kezelőfelületen, de ne ijedjünk meg, mert gyorsan rá lehet jönni a dolgokra. A sorok száma módosítható a Sor részen, a plusz és mínusz segítségével, míg a Max az összes vonalat kiválasztja. Ugyanígy működik a Tét is, ahol az egyes sorokra feltenni kívánt pénzösszeget állíthatjuk be. Például 10 aktivált sor és 5 centes sortét mellett a teljes tét 50 cent lesz. Automata pörgetést is igénybe vehetünk, ha nem szeretnénk minden pörgetést manuálisan elindítani.

Extra nyeremények

Speciális karakterek: Wild és Scatter. Előbbi helyettesít minden mást, kivéve speciális társát. A scatter, vagy magyarul szórás pedig az össztétet szorozza fel. A jobb alsó sarokban láthatjuk a Szerencsejáték funkciót. Ez az extra választás megnövelheti a nyereményt. Részletesen leírják a működését az infó részen, mely teljesen magyar nyelvű.

Lucky88 Kifizetési Táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Lucky88

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató