Street Magic

Az utcai bűvészek nagyon divatosak manapság, így a játékgépek területére is betörtek. Egy ilyen bűvész köré épül a Street Magic nyerőgép, melyben azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a 20 nyerővonal valamelyikére. A játék felülete és információs része magyar nyelvű, utóbbinál minden egyedi módot és szimbólumot részletesen leírnak.

Street Magic

Játék menete

A tárcsák alatti részen egy sávból választhatjuk ki a téteket, amik között a plusz és mínusz gombokkal lehet lépkedni. Centes nagyságrendtől indulnak az összegek, a kiválasztott tétet a forgatás elején vonják le egyenlegünkből. A játék indítása a környíllal történik. Van automata mód is, előre meghatározott számú forgatással, veszteségi és nyerési limitekkel.

A varázsló trükkjei

Ha már varázsló köré épül a játék, természetesen a trükkök is kihagyhatatlan elemek. A varázsló szimbólum scatternek számít és aktiválja ezeket a trükköket, melyek a következőek: a kiterjesztett ember, a megtöbszörözött ember, a joker keverés és az ingyenes pörgetés. Ez utóbbi tét nélküli játékköröket jelent, amelyek alatt az elért nyeremény valós kifizetés lesz.

Street Magic Szimbólumok


A következő kaszinóknál elérhető a Street Magic

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató