Atlantis Queen

Az Atlantis Queen egy 25 vonalas, öttárcsás nyerőgép. Atlantis elveszett kincsei után a tenger mélyére kell merülni, ahol egyforma tengeri élőlényeket és jelképeket kiforgatva érhető el nyeremény. A speciális szimbólumoknak köszönhetően ingyenes pörgetésekhez lehet jutni, illetve a kétféle bónuszjáték keretében a sellő hercegnő gyöngyeire kell vadászni és Atlantis templomának kincseit élvezni. Szerencsés esetben a feltett tétnek akár az 5000-szerese is megnyerhető!

Atlantis Queen

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 25-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. Például 6 nyerővonalat játszunk meg 40 centtel, akkor a teljes tét 2.4 dollár lesz. A Bet Maxra kattintva maximális téttel elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés. Az átlagos szimbólumokból, mint például a halak, három egyforma kell, míg a speciálisakból már kettő is elegendő az extra nyereményekhez.

Nyerővonalak

Atlantis Queen Nyerővonalak

Wild szimbólum

A kék hajú hercegnőt megjelenítő Wild szimbólumok kizárólag a kettes, hármas és négyes tárcsán szerepelnek. Jokerként működnek, tehát bármely más alakzatot képesek helyettesíteni és így nyerő kombinációt kialakítani. Önmagukban viszont nem fizetnek, de további képességük, hogy ha egy időben jelennek meg a kettes, hármas és négyes tárcsán, akkor a Gyöngy bónuszjátékba juttatnak.

Gyöngy bónuszjáték

A tárcsák eltűnnek és egy új képernyő jelenik meg, amelyen kilenc osztriga lesz. Három különböző színű (arany, ezüst és bronz) gyöngy van ezekben. Mindhárom fajta pénznyereményt jelent, véletlenszerűen kiválasztott nyereményszorzóval. A bónuszjátékban szerzett összegek a játék végén összeadódnak.

Kifizetési tábla

Atlantis Queen Kifizetés

Atlantis Temploma bónuszjáték

Atlantis Temploma mind az öt tárcsán szerepel. Abban az esetben, ha két templomot forgatunk ki, akkor a feltett téttel azonos lesz a nyeremény, lényegében visszajár a pénzünk. Három, vagy több templom esetén egy bónuszjáték indul el, amivel ingyenes pörgetésekhez juthatunk. Megjelenik egy táblázat 5 függőleges oszloppal és 4 vízszintes sorral, melyekből követ kell választani.

Miután ki lett választva egy kő a négy sorból, a következő dolgok történhetnek:


A következő kaszinóknál elérhető a Atlantis Queen

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató