Hanzo's Dojo

A Hanzo’s Dojo egy 25 nyerővonalas online játékgép, melynél azonos szimbólumok gyűjtése a cél. A nyeremények a kifizetési táblázat szerint alakulnak, melyet a magyar nyelvű leírásban olvashatunk el részletesen. Speciális szimbólumok és boosterek is vannak a játékban, melyek az izgalom mellett a nyereményt is növelhetik szerencsés esetben!

Hanzos Dojo

Játék menete

A nyerősorok száma nem változtatható, mindig 25 aktív vonallal játszunk. Az érme értékének meghatározása viszont már a mi feladatunk, amit érdemes a forgatás előtt elvégezni. A plusz és mínusz gombok segítségével tudjuk módosítani az értéket, centes nagyságrendtől indulva. Az érme értéke nem a teljes tétet mutatja, azt a pénz tét alatti mezőben láthatjuk. A játék indítása a középen található környíllal történik.

Rooftop, wild és Hanzo

A tárcsák felett egy 3x1-es mellékjátékot is láthatunk, amellyel boostereket és módokat aktiválhatunk. A Hanzo szimbólumból hármat kapva a Hanzo Spin lesz a jutalmunk, emellett vannak kiterjedő wildok is. Az alap wild mindent helyettesítő szimbólum, míg a kiterjedő verzió az egész tárcsát jokerré változtatja.

Hanzos Dojo Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Hanzo's Dojo

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató