Daring Dave

A Daring Dave egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép. Azonos szimbólumok kipörgetése a játék célja, mellyel különböző nyereményszorzók érhetőek el! Emellett mellékjáték is vár rád! Törd fel a piramis ősi kódját, világítsd ki a kereket és szedd fel a talapzatot, ami garantálja számodra a nyereményt!

Daring Dave

Játék menete

Ennél a nyerőgépnél a vonalak száma (Lines) nem változtatható, tehát mindig 20 nyerővonal van. Mellette a Line bet a vonalankénti tétet jelenti, amit a plusz/mínusz gombokkal tudunk módosítani. Ezután nincs más dolgunk, mint a tárcsák pörgését elindítani, a Spinre klikkelve. Lehetőség van automata játékmódra, amikor meghatározott számú pörgetés történik (10, 25, 50 és 99). A cél három azonos szimbólum, de némelyik esetén kettő is elegendő.

Kifizetési táblázat

Daring Dave Kifizetés

Wild és szórás szimbólum

A Wild ebben a játékban a kalapos kincsvadász, Dave. Ez a szimbólum bármelyik másikat képes helyettesíteni és így nyerő kombinációt kialakítani. Önmagában is nyerő alakzat, például 4 ilyet pörgetve 500-szoros lesz a nyereményszorzó! A szórás ebben a játék egy egzotikus szem ábra, aminek segítségével extra nyereményhez lehet jutni. Ehhez legalább kettőt kell szerezni belőle, amiknek nem kell nyerővonalunk lenniük, tehát bárhol megjelenhetnek.

Kutatás Ré szeméért

Mellékjáték is tartozik a nyerőgéphez, mely során Ré fáraó szemét kutathatjuk fel. Ehhez a Bonus feliratra lesz szükség, hátterében egy piramissal, ami csak az egyes és ötös tekercsen szerepel. Összetett bónuszjáték, hiszen három szinten, vagy mondjuk úgy, kalandon kell végighaladni. A kaland státusza, tehát hogy hol tartunk/tartottunk épp, nem változik a kilépéssel.

Nyerővonalak

Daring Dave Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Daring Dave

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató