1429 Uncharted Seas

Hangulatos képi világgal fogadja a játékosokat az 1429 Uncharted Seas, mely 5 tárcsás és 25 nyerővonalas játék. Nem csak a felület, hanem az információs rész is magyar nyelvű. A játék célja, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően.

1429 Uncharted Seas

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni, amit a Tét mezőre, vagy a 1-es feliratú érmére kattintva lehet megtenni. Ekkor felugranak a Rendelkezésre álló tétek, melyek közül választani kell. Ezek után jöhet a játék lényegi része, a pörgetés, majd pedig a szurkolás, hogy nyerő kombinációt kapjunk. Van lehetőség automata módra is, melynél előre beállított számú játékkör fut le.

Speciális kifizetések

A kiterjedő wild minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a bónuszszimbólumot. A kettes, hármas és négyes tárcsán jelenhet meg, és csak akkor lesz kiterjedő, tehát egész oszlopot letakaró, ha egy nyerő tétsor része. A bónuszszimbólum segítségével lehet ingyenes körökhöz jutni, ha legalább hármat kapunk belőle. Ekkor 10 tét nélküli kör fut le.

1429 Uncharted Seas Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a 1429 Uncharted Seas

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató