Doubles

A Doubles nyerőgép a megszokott nyerővonalas rendszertől eltérően 243 nyerési móddal várja a játékosokat, magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű segédlettel. A feltett tétnek akár a több ezerszerese is megnyerhető ebben a játékban, az alap szimbólumok mellett pedig extra jelek teszik színesebbé a kifizetési táblázatot.

Doubles

Játék menete

A nyerési módok száma nem változtatható, viszont a nyerővonalas rendszerhez hasonlóan itt is érvényes, hogy a baloldali tárcsától kezdődően kell azonos szimbólumokat szerezni ahhoz, hogy elérjük a kifizetési táblázatban szereplő nyereményeket. Pörgetés előtt mindössze az érme értékét kell meghatározni a plusz és mínusz nyilak segítségével. Van lehetőség automata játékmódra, melynél előre meghatározott számú pörgetés megy le, illetve a Max bettel is rögtön elindul a játék, nevéből adódóan maximális téttel.

Normál és egyedi szimbólumok

A Doublesben kilenc normál szimbólum mellet egy ingyenes pörgetés szimbólum van. A normál szimbólumok egyedi és dupla formában is megjelenhetnek, ennek köszönhetően egy nyerőkombináció akár 10 szimbólum hosszú is lehet. Három vagy több Free spin, tehát ingyenes pörgetés szimbólum indítja el a tét nélküli köröket. Három Free Spin például 10 ingyenes pörgetést aktivál.

Doubles Nyerővonalak