Tiki Fruits

Az egyedi és különleges nyerőgépek sorát erősíti a Tiki Fruits, melynek neve is árulkodik már a játék témájáról. Gyümölcsök és nyári hangulat fogadja a nyerni vágyókat, akiknek érdemes a pörgetés előtt a szabályokkal is megismerkedni, mert nem a megszokott nyerőgépes stílusban működik ez a játék.

Tiki Fruits

Játék menete

A tét beállítása a total stake részen történik, a plusz és mínusz gombok segítségével. Ez a teljes tétet jelenti, tehát amit egy forgatás elején levonnak a számlánk egyenlegéből. A játék indítása a jobb szélen lévő környíllal történik. Ekkor nem tárcsák kezdenek el pörögni, mint általában, hanem lehullanak a szimbólumok egy 8x10-es részre. Azonosakra van szükség egymás mellett/alatt, ha ez megtörténik, akkor eltűnnek a szimbólumok és helyükre újak hullanak.

Speciális szimbólumok

A játékban elérhető jackpot nyeremény is, ami nem kis összeget jelent, hiszen akár több ezer euróig is felszökhet az megnyerhető pénzmag! Jobb oldalt láthatóak szimbólumok, rövid sávval. Ezek is extra nyereményhez juttatnak, amennyiben a megfelelő mennyiséget begyűjtjük belőlük.

Tiki Fruits Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Tiki Fruits

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató