Extra Cash

Az Extra Cash egy 50 soros és 5 tárcsás nyerőgép, melynél azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Az egyforma szimbólumokból legalább háromra van szükség, és a kombinációnak a baloldali tárcsától kell kezdődnie. A kifizetési táblázatban olvashatunk bővebben arról, hogy az egyes szimbólumok esetén hogyan alakul a kifizetés.

Extra Cash

Játék menete

A nyerővonalak száma egytől egészen ötvenig módosítható, a fel-, és lefelé mutató nyilakkal a tárcsák alatti részen. A zsetonoknál szintén nyilakkal lehet beállítani a forgatás során feltenni kívánt összeget. A játék indítása, tehát a tárcsák pörgetés a zöld, jobbra mutató háromszöggel történik. Emellett van az automata játékmód, ahol az aktív részvételünk, előre beállított számú pörgetés kezdődik.

Speciális lehetőségek

A scatter szimbólum ingyenes körökhöz juttat, ha legalább hármat kapunk belőle. Ekkor 8 tét nélküli játékkör indul, de mindemellett extra nyereményszorzót is ad. A másik speciális a wild, ami minden mást helyettesít, kivéve a scattert, így létrehozva nyerő kombinációkat.

Extra Cash Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Extra Cash

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató