Black Mamba

Magyar nyelvű felületen és információs részen tudhatunk meg mindent a Black Mamba nevű rockegyüttesről, mely köré ez a játékgép épül. Összesen 5 forgó tárcsa van, ezeken jelennek meg zenéhez köthető szimbólumok, amikből egyformák gyűjtése a célunk. Ingyenes pörgetések, mindent helyettesítő szimbólumok, és további egyedi játékmódok teszik izgalmassá a nyerőgépet!

Black Mamba

Játék menete

A tárcsák alatti plusz és mínusz gombokkal lehet tétet választani, a listában haladva. Vannak centes nagyságrendűek is, de eurós tételek is. Ha megvan a számunkra megfelelő nagyságú tét, akkor nincs más hátra, mint a pörgetés. A játék indítása a zöld környíl segítségével történik, ekkor forgásba kezdenek a tárcsák.

Solo

Véletlenszerűen aktíválódik a nem nyerő pörgetések után a főjátékban a Solo. Alexandra esetén két tetszőleges szimbólumból álló szett szétrombolásra kerül. Cecilia szólójánál legfeljebb kettő dzsóker jelenhet meg. Freddel egy szimbólumból álló szett átalakul egy másik szimbólummá. Martina esetén az alsó sor megsemmisül és egy Martina szimbólum jöhet létre.

Black Mamba Nyereménytáblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Black Mamba

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató