Frankie Dettori`s Magic 7

A Frankie Dettori’s Magic 7 egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is a találhatóak a tárcsákon, melyekkel ingyenes pörgetéseket és extra nyereményt szerezhetünk!

frankie-dettori

Játék menete

A Sorok gombbal állíthatjuk be a nyerővonalak számát, tehát 1-től 25-ig módosítható. Mellette van a Fogadás Soronként, aminél a vonalakra feltett tétet határozhatjuk meg. Mindezek után nincs más teendő, mint a Pörgetéssel elindítani a játékot, azonos szimbólumok reményében. A Max Fogadás megjátssza az összes sort az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék! A Kockáztatással az utolsó pörgetés nyereményét lehet megduplázni. Az is lehetséges, hogy a nyeremény felét kockáztatjuk csak. Amennyiben nem akarjuk kihasználni ezt, akkor a Begyűjtésre kell kattintani.

Kifizetési táblázat

frankie-dettori-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál Frankie Dettori arca, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon kettő vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzót kaphatjuk utána. A szórást a Magic Seven tábla jelképezi. Ebből kettőt kiforgatva a feltett tét visszajár. Három, vagy többnél pedig a teljes tétre vonatkozó szorzó mellett, ingyenes pörgetés lesz a jutalom.

Free Games Race

Az ingyenes pörgetések előtt egy mini lóverseny keretében döntik el, hogy mennyi tét nélküli kör lesz. Három ló közül kell választani. Amennyiben lovunk megnyeri a versenyt, akkor 35 ingyen játék jár, a második hely 15-öt, míg a harmadik hely 10-et érhet. Az ügetés végeztével a Folytatásra kattintva az ingyenes pörgetések automatikusan elkezdődnek.

Nyerővonalak

frankie-dettori-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Frankie Dettori`s Magic 7

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató