Jammin Jars

Gyümölcs sokasága tűnik fel a Jammin Jars nyerőgépben, melynél egy 8x8-as játékmezőre hullanak le a szimbólumok. Azonosak kiforgatás a cél, annál nagyobb lesz a nyeremény, minél több egyformát sikerül kiforgatnunk. A gyümölcsöket egy kis diszkós hangulattal és zenével vegyítették, így egy igazán érdekes nyerőgéppel van dolgunk!

Jammin Jars

Játék menete

A tét beállítása a Total bet részen történhet, ahol a felfelé mutató nyílra kattintva a rendelkezésre álló tétek listája jelenik meg. Ezekből választhatjuk ki, hogy mekkora pénzösszeget kívánunk kockáztatni egyetlen forgatás során. Centes nagyságrendtől indulnak a tétek. A játék indítása a környíllal érhető el, de van lehetőség automata mód aktiválására is, aminél meghatározott számú forgatás megy le, az aktív részvételünk nélkül.

Wild szimbólum

Az egyforma szimbólumok gyűjtése a cél, melyek között találhatunk egy speciálisat is. Ez a wild szimbólum, ami egy szivárványos lekváros üveg. Ez minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat, mindemellett nyereményszorzóként is működhet.

Jammin Jars Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Jammin Jars

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató