Astro Babes

Űrharcos hölgyek köré épül az Astro Babes nyerőgép, melynél nem kevesebb, mint 100 sorra lehet azonos szimbólumokat kiforgtani a nyeremény eléréséhez. Mind az öt hölgynek saját tárcsája van, és mindegyikük egyedi tulajdonsággal bír. A középső tárcsát uraló nő például wild szimbólum képességekkel rendelkezik.

Astro Babes

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, mindig aktív mind a 100 sor. Az egyes vonalakra feltett tétet viszont beállíthatjuk, és érdemes is ezt megtenni a forgatás előtt. Értelemszerűen a Line betnél meghatározott összegnek a százszorosa lesz a teljes tét, amit egyetlen játékkör során levonnak a számlánkról. Van automata mód is, ami a nagy tételben játszók számára nagy segítség lehet.

Wild és scatter

Az alap jeleken felül vannak speciálisak is, melyek egyedi tulajdonsággal bírnak. Ilyen például a wild, ami minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat. Csak speciális társait nem tudja pótolni, de önmagában is alkothat kifizetést érő kombinációt, amennyiben legalább hármat kapunk belőle az egyik sorra. A scatter is speciális, legalább hármat kapva belőle ingyenes játékkörökhöz juthatunk.

Astro Babes Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Astro Babes

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató