Funky Fruits Farm

A Funky Fruits Farm egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, különböző gyümölcsökkel, egy gazdával és vidéki látványvilággal idéz kellemes tanyasi hangulatot. A cél természetesen nem más, mint azonos alakzatok kipörgetése a nyerővonalak valamelyikére. Speciális szimbólumok színesítik a játékot, melyek ingyenes pörgetést és extra nyereményt adnak!

funky-fruits-farm

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bettel a nyerővonalakra feltett pénzt határozhatjuk meg. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés. Az Auto Play lehetővé teszi az automatikus játékot, mely során teendőnk nincs.

Kifizetési táblázat

funky-fruits-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A Wild felirat minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást, így kialakítva nyerő kombinációkat. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon kettő vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzó jár utána. A szórást a bajuszos és kalapos gazda jelképezi. Ebből kettőt kiforgatva a feltett tét visszajár. Három, vagy többnél pedig a teljes tétre vonatkozó szorzó mellett, a Funky Fruits bónusz aktiválódik, mely során ingyenes pörgetéseket lehet szerezni.

Nyerővonalak

funky-fruits-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Funky Fruits Farm

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató