Lights

A Lights egy olyan nyerőgép, amely 9 vonalas és 5 tárcsás. A cél, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk a 9 vonal valamelyikére. A vonalak a lenti képen láthatóak, fontos hogy a nyerősoroknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük.

Lights

Játék menete

Nem módosítható a 9 nyerővonal, tehát mindig fixen ennyi aktív. Minden szinten 9 érmét küldünk játékba, összesen pedig 10 szint érhető el. Az érmeértéket is be kell állítani, ami minimum 1 cent, maximum pedig 2 dollár. A játék indítása a környíllal történik. Elindíthatjuk a tárcsákat az Automata játékkal és a Max téttel is. Az automata módnál előre meghatározott számú pörgetést hajt végre a gép, míg a Max tétnél aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinttel kezdenek el pörögni a tárcsák.

Extra játékmódok

A wild jel minden mást helyettesít, kivéve speciális társát. Minden pörgetés során bogarak jelennek meg, melyek aktiválják a lebegő wildokat. Az ingyenes pörgetések alatt, minden pörgetésnél véletlenszerűen 3-6 lebegő wild jöhet ki. A szórás szimbólumok ingyenes pörgetéseket adnak.

Lights Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Lights

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató